1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Another Big 3 Upgrade on the Way!

Discussion in 'Technical' started by mblouir, Feb 27, 2010.

  1. Z71 Kris

    Z71 Kris Independence...

    Age:
    42
    Posts:
    8,984
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    N. East Ohio
    yes they do have those, and many people have used, they just cost a little more then the standard terminals..
     
  2. Black02Silverado

    Black02Silverado Sponsor

    Posts:
    20,111
    Likes Received:
    189
    Joined:
    Jul 1, 2009
    Location:
    Half way between here and there.
    All the pictures in this thread are dead! Can we get them to worky!!!!:dunno:
     
  3. drperry

    drperry Fox 1! Fox 2! Fox 3!

    Posts:
    13,080
    Likes Received:
    93
    Joined:
    Sep 17, 2009
    Location:
    Grande Prairie, Alberta, Canada
    Well, the thread is over a year old :lol:

    I need to upgrade my wires in my truck... And add a second battery.
     
  4. gmctrucks

    gmctrucks I'm too LAZY to Choose a Custom Title!!!

    Posts:
    2,055
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 8, 2010
    Location:
    TEXAS H-town.
    Im looking for some wire/cable to do my BIG 3 set up I know it would help me out since I have under drive pulleys also at night all my lights get dim when stopped. I even put on a high flow water pump due to my pump was turning slower at idle in this Texas heat one needs good flow of water I tell you the pump really does put out more water I like it very much.
     
  5. gmctrucks

    gmctrucks I'm too LAZY to Choose a Custom Title!!!

    Posts:
    2,055
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 8, 2010
    Location:
    TEXAS H-town.
    Hey guys I bought some ground cables already all made up all I need to do is buy the connectors that go on the battery post. I also found why my starter is giving me problems when my truck gets hot or at least im pretty sure it's this. Today while I was cutting back on the small wire coming off the positive cable going into my cab that powers the key switch I found it has green crap in the cable I cut it back around six inches but it still had green crap in the wire or power cable im going to have my buddy replace all the wire. I used a marine butt connector but when he does it im going to have him soldier the wire and place some heat shrink over it.
    The cables I bought are: 8.5", 15", 17", 21.5", and 28" I paid $20.00 dollars for them.
    I think I did good.
    Roland :thumbs:
     
  6. drperry

    drperry Fox 1! Fox 2! Fox 3!

    Posts:
    13,080
    Likes Received:
    93
    Joined:
    Sep 17, 2009
    Location:
    Grande Prairie, Alberta, Canada
    What guage wire? :thumbs:
     
  7. svensk

    svensk TMC's official Zombie Slayer

    Posts:
    2,726
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 20, 2009
    Location:
    You betcha
    I have pcmforless big 3 upgrade. Well worth it.
     
  8. Z71 Kris

    Z71 Kris Independence...

    Age:
    42
    Posts:
    8,984
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    N. East Ohio
    :thumbs:
     
  9. PenguinLTZ

    PenguinLTZ I'm too LAZY to Choose a Custom Title!!!

    Posts:
    24,948
    Likes Received:
    216
    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    PNW
    Exactly what I figured. Glad you took the advice instead of buying another starter again.
     
  10. gmctrucks

    gmctrucks I'm too LAZY to Choose a Custom Title!!!

    Posts:
    2,055
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 8, 2010
    Location:
    TEXAS H-town.
    Sound Quest 1/0 GAUGE ULTRA HIGH CURRENT POWER WIRE

    It should do right?? Hey guys I know of this other guy that has 0 gauge wire with connectors for the Big 3 if anyone wants the info PM me.
    Be safe! Roland
     

Share This Page