No 4x4

crmzendrgone

I may be fat but your ugly and I can loose weight
Joined
Feb 5, 2010
Posts
378
Reaction score
3
Location
Arizona
So tried to ingage my 4x4 and I can hear the transfer case grind as though it is working but my indicator light does nothing doesn't blink doesn't illuminate nothing and I can tell the front axle is not ingauged. So could it be the actuator or something else? The last time it did not work at least the indicator light blinked but not this time.
 

Zembonez

живи свободно или умри
Lifetime Supporting Member
Joined
May 17, 2009
Posts
57,293
Reaction score
35
I don't have any actual experience with them, but a lot of people have replaced actuators for this problem. Somebody will chime in here.
 

dietz4ibanez

Slowly going the way of the Buffalo
Lifetime Supporting Member
Joined
May 18, 2009
Posts
25,782
Reaction score
9
Location
Willow Spring, NC
For those that might not know, he drives a 1992 GMC Yukon with the 5.7.

I thought it might help to have that info posted in here for a more timely response. I've got nothing on the problem on the other hand.

Sorry I couldn't be of more help.
 

NMRam

Still Here Because I'm Not There
Joined
Sep 25, 2009
Posts
8,477
Reaction score
45
Location
Ft Sumner, NM
It is more than likely the front axle actuator. It is about a 15 minute swap and is fairly inexpensive. The newer ones are also supposed to be quicker and more reliable, but I don't know how true that is.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
28,729
Posts
1,103,014
Members
4,702
Latest member
Wendell
Back
Top