1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New signature

Discussion in 'Our Forum HOW TO' started by BHB, Aug 29, 2012.

  1. BHB

    BHB I WILL say things that piss you off!!!

    Posts:
    914
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 25, 2010
    Location:
    Noo Yawk
    So I gots this new sig I wanted to use...Can't get it to upload. :dunno:

    Tried the upload from your computer method, and the image hosting way (photobucket) both ways several times. shows up in the window, but never seems switch over.

    Shit be broke. :(
     
  2. CJ Hungus

    CJ Hungus Moderator

    Age:
    34
    Posts:
    25,544
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2009
    Location:
    Ham Lake, MN
    It is showing up for me in your sig..... :dunno:
     
  3. PenguinLTZ

    PenguinLTZ Administrator Staff Member

    Posts:
    25,973
    Likes Received:
    122
    Joined:
    May 21, 2009
    Location:
    PNW
    Looks good to me
     
  4. daddy

    daddy Administrator

    Posts:
    47,351
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Pawnee, IN
    User CP > Edit Signature

    Remove the old one...

    This one--> [SIG PIC][IM G]http://i228.photobucket.com/albums/ee137/greggmartucci/BHB081812c.jpg[/IM G] [/SIG PIC]

    ...then insert your image path the same way you would when posting, next hit Save Signature and you should be done.



    Skip the bottom section. I'm not sure why that even exists.
     
  5. daddy

    daddy Administrator

    Posts:
    47,351
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Pawnee, IN
    It's not in his sig right now, it's above his old sig.
     
  6. CJ Hungus

    CJ Hungus Moderator

    Age:
    34
    Posts:
    25,544
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 31, 2009
    Location:
    Ham Lake, MN
    Hmmmm, it shows that his new pic is saved in his sig but it doesn't auto show up. I have images disabled and when I click on his sig, it shows his new pic but when I re-enable pictures on the site, it shows his old one. Odd.
     
  7. daddy

    daddy Administrator

    Posts:
    47,351
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Pawnee, IN
    That is odd. I'll go look.
     
  8. daddy

    daddy Administrator

    Posts:
    47,351
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Pawnee, IN
    Okay, I fixed it. I'm not sure what you did but all I did was put the URL in the space provided for the sig pic upload/url and set it to re-size automatically, hit enter, and it worked.
     
  9. daddy

    daddy Administrator

    Posts:
    47,351
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Pawnee, IN
    That's a nice siggy, BTW. :tmc:
     
  10. daddy

    daddy Administrator

    Posts:
    47,351
    Likes Received:
    16
    Joined:
    May 17, 2009
    Location:
    Pawnee, IN
    The burb looks like it has a flame job.
     

Share This Page