I Have Another Dadgum HID Problem

PenguinLTZ

Not a Mod
Lifetime Supporting Member
Joined
May 21, 2009
Posts
24,996
Reaction score
227
Location
Inland NW
Curious, do you still have a "regular" bulb socket in the harness? I mean, did you adapt to the ballast? I was just wondering if it would light a standard bulb without issue.
 

~$t3v3-o~

I'm truly θεοφιλης
Joined
Jan 20, 2010
Posts
347
Reaction score
0
Location
Vermont (yes thats in the US)
Mine was actually the wiring right after the bulb, not the bulb itself. The harness and everything was fine, just before it plugs into the harness made the light go on and off intermittently.
 

junior3815

Get 'em, Got 'em, Good
Joined
Jan 31, 2010
Posts
2,893
Reaction score
0
Location
Fuquay-Varina, NC
I havent done the AHL mod yet but my headlights started to flicker when I hit a big bump and then going down the road tonight the lows completely shut off for a good 5 seconds. Im going insane
 

drperry

Fox 1! Fox 2! Fox 3!
Lifetime Supporting Member
Joined
Sep 17, 2009
Posts
13,099
Reaction score
101
Location
Grande Prairie, Alberta, Canada
What brand of ballasts are you using?

You should be using a relay harness anyway, unless you've got the low current, very slow warm up ballasts, the current spike from the HID's firing can damage factory wiring.

I'd ground your ballasts directly to the battery, or make your own ground to the frame, instead of using the factory ground.
 

Members online

No members online now.

Latest posts

Forum statistics

Threads
28,722
Posts
1,102,587
Members
4,692
Latest member
Mrjvieira
Back
Top